Recente Blogs

Bingo

Geplaatst op: 29-04-2014

Een bekend spel onder bijna iedereen is bingo. Tijdens het spel wordt gebruik gemaakt van kaarten met verschillende identieke nummers erop. Door middel van een rad waarin balletjes met nummers zitten worden stuk voor stuk nummers getrokken en opgenoemd. Wanneer er een nummer wordt genoemd welke op jouw kaart staat kan je deze doorstrepen. Als de gehele kaart vol staat roep je BINGO en heb je het spel gewonnen. Het is voornamelijk gebaseerd op het geluk van de nummers wat het extra spannend maakt.

Bingo voor ouderen

Hoewel bingo veel wordt gespeeld is het spel een typisch voorbeeld van een spel voor bejaarde mensen. Dit beeld is waarschijnlijk ontstaan door het feit dat het een simpel spel is waarbij je niet veel hoeft na te denken en waar alle tijd voor kan worden genomen. Dit is dus eigenlijk het perfecte spel voor ouderen welke niet meer erg na kunnen denken maar toch graag een vorm van vermaak hebben. Hoewel bingo typisch is voor ouderen wil dit niet zeggen dat het niet ook door jongeren mensen kan worden gespeeld, dit is te zien aan het aantal online bingo spellen.

Online bingo

In tegenstelling tot het traditionele bingo is het spel ook online te spelen. Hier gaat het echter niet met nummertjes welke worden getrokken maar met een random nummer generator welke de nummers uit kiest. Bij sommige online bingo spellen krijg je wel de mogelijkheid om zelf je nummers uit te kiezen. Hoewel dit niet erg interessant klinkt heeft de online bingo markt alleen in de verenigde staten in 2010 al gezorgd voor 1 biljoen dollar omzet. Meer weten? Bekijk de bingo casino reviews van Bingo spelen online voor alle informatie van online bingorooms.