Recente Blogs

De nieuwste apps

Geplaatst op: 29-04-2014

Er zijn talloze hoeveelheden apps op de markt en apps zijn dan ook niet meer weg te denken uit je leven. De Google play store en de App store hebben nu al meer dan 700.000 apps en dit aantal is alleen nog maar aan het groeien. Natuurlijk zijn niet alle apps even succesvol of nuttig als de ander maar al deze apps samen hebben in 2013 voor een omzet van 25 miljard dollar gezorgd. In de app stores is een categorie met nieuwste apps toegevoegd waarin je de meest recente apps kan zien en hoe je op de hoogte blijft van nieuwe apps.

Bekende apps

Van alle apps zijn er al meerdere welke razend populair zijn en welke de appmarkt een flinke zet in de rug hebben gegeven. Zo is de wereld bekende app Angry Birds al meer dan 400 miljoen keer gedownload. De app Flappy Bird is weer offline gehaald door de maker omdat de app zo razend populair werd en mensen dreigbrieven aan de maker schreven omdat zijn app zo populair was. Naast de spelletjes apps zijn er ook apps voor communicatieve doeleinden als skype en whatsapp. Whatsapp is zelfs zo bekend dat mobiele providers hun abonnementen erop aanpassen en klanten gratis sms berichten geven.

Comunity apps

De apps tegenwoordig worden steeds uitgebreider en er ontstaan zelfs hele community's op apps. Zo hebben bijvoorbeeld fanclubs eigen apps met de nieuwste informatie over hun idool en kunnen ze hierover met elkaar chatten. Een voorbeeld van zo een app is de Shady Records app waarop allerlei nieuws over artiesten van Shady komen te staan en waar fans elkaar op de hoogte houden met updates