Recente Blogs

Handige apps voor op vakantie

Geplaatst op: 29-04-2014

Er zijn apps voor ongelofelijk veel doeleinden met elk hun voordelen. Zo zijn er apps welke dienen ter entertainment of juist als informatieve bron. Voorbeelden van apps met informatieve doeleinden kunnen apps zijn welke gericht zijn op een bepaalde vakantiebestemming. Zo kan je bijvoorbeeld op de app zien of er toeristische trekpleisters in de omgeving zijn. Naast de apps over de omgeving zijn er ook handige vertaal apps en zo zijn er nog veel meer.

Voorbereidende apps voor je vakantie

Het organiseren van een vakantie kan veel stress veroorzaken. Echter dit hoeft helemaal niet het geval te zijn als je maar gebruik maakt van de juiste apps hiervoor. Het start natuurlijk al bij het zoeken naar een bestemming en natuurlijk wil je ook niet te veel betalen voor je boeking. Voor veel mensen is het vinden van een goedkope vakantie nog de grootste sport. Met de handige app voor goedkope aanbiedingen van vakantiehuizen van Ziezo vakantie's Vakantiehuis huren online is een goedkope vakantie in een vakantiehuis vinden echter een peuleschil. Ook is er bijvoorbeeld de inpaklijst app. Deze applicatie laat jouw een ideale inpaklijst maken waarbij deze aan de hand van verschillende factoren een lijst voor jou samenstelt. Hieruit kan jij dan weer onderdelen wegstrepen waardoor de perfecte lijst overblijft. Naast de inpaklijst app kan je ook een app downloaden om je vluchtinformatie te bekijken. Op deze manier weet je op elk moment van eventuele vertragingen of wijzigingen.

Apps voor tijdens je vakantie

De voorbereiding is belangrijk, echter is het nog belangrijker dat je het tijdens de reis naar je zin hebt. Om hierbij te helpen zijn er een aantal handige apps bedacht welke jou vakantie een stuk gemakkelijker maken. Zo zijn er vertaal apps wanneer je in het buitenland bent en een tekst moet vertalen. Verder is er bijvoorbeeld ook de zonwijzer. In de applicatie vind je al het advies voor als je in de zon zit. Zo weet je precies hoe dik jij je moet insmeren om niet te verbranden.