Recente Blogs

Wallpapers

Iedereen heeft er een, een wallpaper. Tegenwoordig is er geen computer meer zonder wallpaper. Al enige tijd zijn mensen bezig met het instellen van wallpapers op hun mobiele telefoons en computers. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om op een smart-tv een wallpaper in te stellen. Wallpaper betekend oorspronkelijk behang in het Engels, echter door de mobiele generatie is de betekenis van het woord vrijwel veranderd gericht op mobiele achtergronden.

Mobiele wallpaper

Op de oudere generatie mobiele telefoons was nog geen sprake van een wallpaper. Hoewel dit saai klinkt was het ook helemaal nog niet interessant omdat de beeldschermen in zwart wit werden weergegeven. Tegenwoordig daarentegen zijn wallpapers op je mobiel bijna niet meer weg te denken. De achtergrond van je mobiel is een extra personalisatie waardoor een mobiel nog meer eigen wordt en andere mensen dit ook kunnen zien. Naast losse afbeeldingen kan op een mobiel ook  worden gekozen voor thema's welke ook de achtergronden van je menu's anders weergeven. Op deze manier kan je de indeling van je mobiel bij elkaar laten passen.

Desktop wallpapers

Naast de mobiele telefoons maken ook computers gebruik van wallpapers, of in het Nederlands: bureaubladachtergronden. Waar vroeger de achtergronden simpelweg zwart of blauw waren heeft Windows XP een afbeelding ingevoerd als achtergrond. Dit was een hele verandering voor de computeraars welke nu ook zelf een achtergrond in kunnen stellen. Waar voorheen de achtergrond slechts een afbeelding kon laten zien kan tegenwoordig ook een reeks afbeeldingen worden ingesteld tussen welke de computer automatisch rouleert om een bepaalde tijd. Dit zorgt ervoor dat je jouw computer nog meer kan inrichten naar je eigen smaak.

 

Artikelen

Posters (de papieren variant)

Categorie: Wallpapers / 29-04-2014 10:14

Tegenwoordig worden veel kamers ermee versierd en zijn de posters hier dan ook van bekend. Een papieren poster van jouw favoriete artiest of film, iedereen kent ze. Echter is dit lang niet het enige doel waarvoor papieren posters worden gebruikt. Het is namelijk een zeer veelzijdig middel dat nooit uit de mode zal raken. Zeker als reclame mid

Lees meer...